Arbeta på Agila Institutet VUX

Vi annonserar de flesta lediga tjänsterna på arbetsförmedlingens platsbank ►►►
Vi får in många spontanansökningar och när vi hittar lämplig kandidat där annonserar vi inte ut tjänsten. 

Läs nedan om tjänsterna som lärare och kursadministratör. Om du vill och känner att du kan arbeta som vi gör. Då är du välkommen att  skicka in din ansökan eller intresseanmälan. Vi villi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver dina tankar och erfarenheter av vuxenutbildning. Bifoga ditt CV till jobb@agilainstitutet.se  Ange vilken tjänst du söker, på vilken ort du vill  arbeta och när du kan börja samt om du söker del- eller heltid.

Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal

Avesta

I September 2024 öppnar vi vår nya skola i Avesta och söker vårdlärare både för hel- och deltid vi söker även en kursadministratör. Läs mer om tjänsterna nedan och om det låter intressant mailar du en ansökan som du märker med Vårdlärare-A respektive Kursadministratör-A.

Vårdlärare

Vi har valt att specialisera oss på yrkesutbildningen vård och omsorg där eleverna sedan får anställning som undersköterska.

Vi vill att du ska tycka om ditt jobb, din arbetsplats och känna att ditt arbete uppskattas. Därför bygger vi arbetslag där alla har intresse och kunskaper om vården och omsorgens behov. För att det ska fungera måste samtliga lärare ha lärarexamen.

Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Det är därför en stor fördel om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg.

Vi använder IT dagligen och god datorvana är därför ett krav.

Som vårdlärare vill vi att du ska ha fokus på kunskap, lärande och varje elevs kunskapsutveckling. Vi vill inte att du ska lägga tid på administrativa sysslor. Därför har vi duktiga kursadministratörer som arbetar nära dig och tar hand om samtliga administrativa uppgifter.

Våra kursadministratörer är oftast utbildade undersköterskor och har mycket goda kunskaper om yrket. Vi tycker att det blir så mycket trevligare att arbeta i ett team när alla har kunskaper om yrkesrollen som undersköterska.

Vi söker vård- och omsorgslärare med mycket god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever. Du skall vara flexibel, öppen och ha en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper.

Vi är lyhörda för elevernas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell där vi formar en individuell studieplan med tydliga avstämningspunkter. Där lärare och admin samarbetar i att följa upp elevernas kunskapsutveckling varje vecka. Det är det arbetet som gör att vi har få avbrott och att eleverna rekommenderar vår skola.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal.

Låter det intressant? Då vill vi att du skriver ett personligt brev där du beskriver din syn på Vuxenutbildning för vård och omsorg. Bifoga ditt CV och lärarlegitimation till jobb@agilainstitutet.se Ange Vårdlärare-X – som referens i din ansökan. Vi vill även veta på vilken ort du vill  arbeta och när du kan börja samt om du söker del- eller heltid.

Kursadministratör

Som administratör ska du ha ett positivt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga för att kunna ge god service. Det krävs stor noggrannhet för att hålla ordning och reda på kurser och elever. För att lyckas måsta du ha datorvana och mycket goda kunskaper i MS-Office. Är du utbildad undersköterska och är det meriterande.

Du kommer dagligen arbeta i vår lärplattform som heter Unikum och våra kunders elevadministrativa system

Vi är lyhörda för elevernas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell där vi formar en individuell studieplan med tydliga avstämningspunkter.

Som kursadministratör samarbetar du med vårdlärarna för att följa upp elevernas utveckling varje vecka. Det är det arbetet som gör att vi har få avbrott och att eleverna rekommenderar vår skola till sina vänner.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal.

Låter det intressant? Då vill vi att du skriver ett personligt brev där du beskriver vilka adminitrativa kunskaper och erfarenheter du har..Bifoga ditt CV till jobb@agilainstitutet.se Ange KursAdmin-X som referens i din ansökan. Vi vill även veta på vilken ort du vill  arbeta och när du kan börja samt om du söker del- eller heltid.

Vårt namn

Agila Institutet VUX

Agila står för Agilt förhållningssätt och ledarskap som handlar om

  • Kund- och elevfokus med en positiv syn på förändrade krav, önskemål och behov som vi snabbt anpassar oss till.
  • Ett nära samarbete  mellan olika yrkesgrupper.
  • Strävan efter enkelhet och att göra det komplicerade begripligt.

VUX  för att tydliggöra att vi arbetar med vuxenutbildning. Vi är en skola för vuxna elever som har andra förutsättningar och behov än vad skolor för barn och ungdomar erbjuder.

Institutet är en markör som  står för kontinuitet, långsiktighet och kvalitet.

Agila Institutet VUX är en idéburen organisation som är inte ingår i någon stor skolkoncern. Nyfikenhet och vilja att skapa rutiner för det livslånga lärandet är våra drivkrafter. Vår värdegrund kännetecknas av tre värdeord som guidar oss i vårt arbete

  • Nyfikenhet
  • Tillgänglighet
  • Samverkan